Marcoser inoveaza in legumicultura. Vrea sa lanseze ingrasaminte obtinute din deseuri organice

Marcoser inoveaza in legumicultura. Vrea sa lanseze ingrasaminte obtinute din deseuri organice
15/11/2021

In urmatorii ani, legumicultorii romani vor avea la indemana o solutie ecologica pentru a-si creste productia, dar si calitatea legumelor din solarii. Este vorba despre geluri proteice, o alternativa la tratamentele chimice.

Patru parteneri: Marcoser (coordonator de proiect), Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile si Pielarie – Sucursala Institutul de Cercetare Pielarie-Incaltaminte (INCDTP-ICPI), Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV) si o companie din Turcia - Kazlıçesme Deri Ürünleri Ar-Ge San. Tic. Ltd. Sti. (Kazlıçesme), si-au unit fortele pentru a obtine finantarea unui proiect Eureka, denumit Gel-Treat. Acesta prevede realizarea unor geluri prot...

Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info

Știri relevante