Despre SmartAgri

 Pasionați de digitalizarea fermierilor din România 
about-img

Ajutăm fermierii să ia pulsul agriculturii

Ideea aplicației ne-a venit dintr-o discuție despre cereale și pretul lor, când a trebuit să căutăm pe internet bursa Matif ca să facem niște aprecieri legate de preț. A fost o necesitate personală în primul rând, iar ulterior ne-am gândit că și ceilalți fermieri întâmpină aceleași dificultăți. Eu (Arleta) veneam de la un forum legat de agribusiness unde s-a vorbit despre digitalizarea agriculturii și așa am pus ușor bazele unei serii de aplicații. Prima lansată este SmartAgri - aplicația dedicată prețurilor cerealelor și știrilor relevante din agricultură. Suntem constienti că trăim într-o epocă unde totul este la un click distanță și astfel dorim să aducem “în mâinile” fermierilor cele mai importante informații din agricultură.

Credem că agricultorii români trebuie să se conecteze la știri globale actuale și corecte, să fie notificați de schimbări importante de prețuri sau alertați dacă un eveniment are un mare impact în producția lor.  Munca în agricultură nu este deloc ușoară și suntem hotărâți să simplificăm viața fermierilor care vor să fie la curent cu prețurile cerealelor actualizate zilnic din surse oficiale (bursa EURONEXT Paris) și cu sursele cele mai relevante.  Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii PRO își pot seta alerte tip push-notification privind fluctuatiile preturilor cerealelor si astfel obtin cel mai bun pret de vanzare .

echipa SmartAgri Andrei Chirita
Andrei Chiriță
CEO & Co-fondator
 

Inginer agronom
cu experiență în agricultură de peste 16 ani, născut într-o familie de fermieri.
Pasionat de evoluția agriculturii de-a lungul anilor, Andrei este determinat să contribuie la digitalizarea
și eficientizarea acesteia
zi de zi.

echipa SmartAgri Arleta Chirita
Arleta Chiriță
CMO & Co-fondator
 

Sociolog cu master
în managementul și dezvoltarea rurală,
Arleta își dedică abilitățile și experiența de management al unei ferme de peste 9 ani, în scopul digitalizării fermierilor din România,
asigurându-le informații relevante
actualizate zilnic.