Prețul unui kilogram de carne de porc, în viu, la poarta fermei înainte de Sărbători

Prețul unui kilogram de carne de porc, în viu, la poarta fermei înainte de Sărbători
08/12/2022

Prețul cărnii de porc, în viu, la poarta fermei înainte de Sărbători. Ioan Ladoși, președintele Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR) a precizat că nu crescătorii de suine fac prețul cărnii de porc întrucât ei vând către abatoare și nu direct către consumatori.

Invitat în cadrul emisiunii Agrostrategia, de miercuri – 7 decembrie, o coproducție Agrointeligența – AGROINTEL.RO și TVR, Ioan Ladoși a specificat că în nicun caz producătorii nu sunt cei care fac prețul cărnii de porc, ci cei care vând carnea direct către consumator. ”Noi, fermierii, nu facem prețul la galantar. Aceștia sunt, pe de o parte cei care vând carnea direct către consumator, și retailerii, așa cum, de fapt, și țăranul nostru, el face prețul. Pentru că, de exemplu, dacă dumneavoa...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante