Oros interzice Asociația Forța Fermierilor la MADR, printr-un ordin de ministru! Așa se pune pumnul în gură celor incomozi!

Oros interzice Asociația Forța Fermierilor la MADR, printr-un ordin de ministru! Așa se pune pumnul în gură celor incomozi!
07/02/2021

Un ordin de ministru emis pe șest de Adrian Oros, la finalul anului trecut, blochează orice încercare a unei asociații de fermieri nou constituită de participa la consultările de la Ministerul Agriculturii. Mai mult, prin acest ordin, ministrul Adrian Oros își conferă, lui însuși, puteri discreționare în a decide pe cine primește și pe cine nu la discuțiile cu mediul asociativ, fără a fi obligat să motiveze în vreun fel discriminarea. 

Un ordin de ministru emis pe șest de Adrian Oros, la finalul anului trecut, blochează orice încercare a unei asociații de fermieri nou constituită de participa la consultările de la Ministerul Agriculturii. Mai mult, prin acest ordin, ministrul Adrian Oros își conferă, lui însuși, puteri discreționare în a decide pe cine primește și pe cine nu la discuțiile cu mediul asociativ, fără a fi obligat să motiveze în vreun fel discriminarea.  Prin ordinul de ministru nr. 304 din 19 octombrie 2020,...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante