Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu: ”Eu cred în calea dialogului și că producătorii români trebuie să fie protejați!”

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu: ”Eu cred în calea dialogului și că producătorii români trebuie să fie protejați!”
07/03/2022

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a făcut apel la unitate și dialog între producători, comercianți și cumpărători, într-un context deloc simplu în care ne aflăm. Mai mult, a punctat că legea de transpunere a Directivei 633 a Uniunii Europene privind practicile comerciale neloiale trebuie realizată în termenul stabilit, altfel țara noastră riscă proceduri de infrigement.

Invitat la masa rotundă ”Cum recucerim piața internă agroalimentară. Analiză SWOT”, organizată de Agrointeligența – AGROINTEL.RO luni – 28 februarie, la Palatul Parlamentului, ministrul de resort a spus că dialogul este esențial și constructiv, iar transparența dezbaterilor reprezintă cheia succesului. ”Este un proiect de lege care a fost amplu dezbătut, nu a stat în sertarul nimănui și dacă îmi aduc aminte am fost președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, colegii m...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante