Măsurile pentru fermieri anunțate de noul Guvern! Certificatele de depozit, achiziția de utilaje și irigațiile – incluse!

Măsurile pentru fermieri anunțate de noul Guvern! Certificatele de depozit, achiziția de utilaje și irigațiile – incluse!
24/11/2021

Măsurile pentru agricultură din programul de Guvernare al Coaliției PNL-PSD-UDMR sunt incluse în documentul depus de către premierul desemnat, Nicolae Ciucă, în Parlament. La capitolul dedicat Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care urmează să fie condus de deputatul PSD Adrian Chesnoiu, sunt prezentate, schematic, măsurile – deloc puține, avute în vedere pentru sprijinirea agriculturii naționale.

Iată, integral, ce conține programul de guvernare cu privire la sectorul Agricultură: Agricultura românească trebuie să își consolideze performanţele și să devină competitivă pe termen lung, fără dependenţe sau vulnerabilităţi generate de schimbările climatice, accesul dificil la finanţare, fragmentarea terenurilor și lipsa forţei de muncă. Modernizarea agriculturii prin implementarea unor politici publice de creștere a competitivității prin retehnologizare este o necesitate stringentă care...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante