Ferma de sparanghel – afacerea cu care frații Toma au dat lovitura

Ferma de sparanghel – afacerea cu care frații Toma au dat lovitura
25/04/2024

Ferma de sparanghel a fraților Daniel și Florin Toma s-a dezvoltat frumos pe măsură ce și românii au început să aprecieze această legumă. In prezent, exploatația din Amara, județul Buzău, cuprinde trei hectare, iar valorificarea producției se face atât direct, la poarta fermei, cât și prin platforme de comenzi online, în București.

Daniel Toma cultivă acum sparanghel mai bine de 3 hectare, în localitatea Amara, județul Buzău. Este o afacere în agricultură începută în 2012, când, împreună cu fratele său, Florin, a adus primele coroane (rădăcini) de sparanghel din Germania și le-a cultivat în țara noastră. Acum, după aproximativ 12 ani, sparanghelul este căutat atât de persoane fizice cât și de magazine, băcănii și restaurante. Citiți și: Cultivarea sparanghelului, o provocare! Frații Toma au început cu 3.500 de metri p...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante