Carne de miel nu doar de Paști. Strategia ing. Ionică Nechifor pentru a readuce oaia pe masa românilor

Carne de miel nu doar de Paști. Strategia ing. Ionică Nechifor pentru a readuce oaia pe masa românilor
29/04/2024

Carnea de miel nu trebuie consumată doar de Paști, consideră ing. Ionică Nechifor care a pus la cale o strategie menită să readucă oaia pe masa românilor. Cunoscutul crescător de ovine din județul Botoșani organizează anual un târg regional de agricultură, iar anul acesta vrea ca în centrul atenției să se afle oaia românească cu toate avantajele ei pentru crescători și consumatori, deopotrivă.

Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine (ACOC) Moldoovis, în parteneriat cu Stațiunea de Cercetare Popăuți, va organiza în week-endul 11-12 mai a XVI-a ediție a Târgului Regional de Zootehnie, care se va desfășura chiar în incinta stațiunii ca și în edițiile precedente. Ionică Nechifor a anunțat în cadrul emisiunii Agrostrategia de pe TVR 1, ediția de astăzi, luni – 29 aprilie, pe ce va pune accent în acest an renumitul târg din regiunea Moldovei. Citiți și: Prețul mielului de Paști la...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante