Afacere pornită cu 1.000 de lei de un mic fermier. Cultura pe care a pariat se recoltează în doar 7 zile de la plantare!

Afacere pornită cu 1.000 de lei de un mic fermier. Cultura pe care a pariat se recoltează în doar 7 zile de la plantare!
28/11/2021

Afacere în agricultură pornită cu o investiție de numai 1.000 lei de un tânăr din județul Bihor. Rareş Buzaş (23 de ani) a decis să dezvolte o afacere de nișă după ce a văzut o reclamă și a fost curios să încerce cultura care acum deja îi aduce venituri. Investiția micului fermier nu are nevoie de hectare întregi de teren și nici tratamente sau lucrări costisitoare ci toată tehnologia culturii se desfășoară chiar în dormitorul tânărului!

Ideea de a investi în agricultură i-a venit lui Rareş Buzaş din Oradea, județul Bihor după ce a văzut o reclamă pentru microplante în urmă cu câteva luni, aproape întâmplător.  A fost curios să vadă ce sunt și la ce ajută și atunci a decis să pornească și afacerea. Tânărul are cunoștințe în domeniu agriculturii datorită facultății pe care a absolvit-o vara trecută a cărei specializare este agricultura. Investiția a fost de 1.000 lei După ce s-a documentat în privința microplantelor, adică p...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante