PRIAevents vă invită să luați parte la Gala Fermierilor Români!

PRIAevents vă invită să luați parte la Gala Fermierilor Români!
26/05/2021
Sursa: SmartAgri

Eveniment național, de importanță pentru fermierii români ce va avea loc pe 27 mai 2021.

PRIAevents vă invită să luați parte la Gala Fermierilor Români, eveniment național, ce va avea loc online și on-site la București în data de 27 mai 2021, la ASAS, de la ora 10,00. 

Începând cu ora 10,30 va fi transmis LIVE aici: https://bit.ly/3urdbx2.

Vom aborda subiectele cele mai importante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din întreaga tară. 

Astfel, vom organiza și în acest an cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor români.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Kaufland, Alpha Bank și Groupama Asigurări.

În cadrul evenimentului dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe, găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea fermierii in legătura cu finanțatorii si supermarketurile si găsim soluțiile de colaborare.

Așadar, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din România din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.

Pria Gala Fermierilor din România reunește comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct dintr-o locație cu semnificație deosebită pentru agricultură: Academia de Științe Agricole și Silvice, partener de tradiție al galei.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Pria Gala Fermierilor din Romania  este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

 

În cadrul evenimentului vom afla răspunsul la întrebări precum:

Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători?

Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultura.

Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă.

Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult?

Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada?

Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft?

Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă?

Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania.

Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură?

De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile?

Care sunt poveștile lor de succes?

Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor?

Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

 

PRIA Agriculture & Gala Fermierior Romani fac parte din seria conferințelor PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

La ediția din acest an vom reuni mii de participanți online și zeci de participanți on-site, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture & Gala Fermierilor  Români, eveniment national și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe: https://priaevents.ro/pria-agriculture-gala-fermierilor-romani/.

 

Pentru vizionare online gratuită vă rugăm să completați: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-online-27-mai-2021/

Pentru participarea gratuită la ASAS vă rugăm să completați: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-la-asas-27-mai-2021/, iar organizatorii vă vor confirma în limita locurilor disponibile.

Știri relevante