Carnea de vită produsă în România, apreciată!

Carnea de vită produsă în România, apreciată!
08/08/2022

La Moara Vlăsiei s-a desfășurat săptămâna trecută cea de-a doua ediție a celei mai mari manifestații din România, dedicate cărnii de vită. Romanian Beef Master 2022 a reunit cei mai pricepuți bucătari de vită din țară, stelați Michelin, reprezentanți oficiali din Guvernul României, geneticieni, specialiști în reproducția și creșterea bovinelor, chefi juniori și alți reprezentanți de vază ai sectorului gastronomic internațional.

Concursul profesioniștilor - trofeul Romanian Beef Master Competiția culinară principală, dedicată cărnii de vită produse exclusiv în România, a cuprins 5 echipe de bucătari profesioniști care au gătit chiulotă Permium Angus. După câteva ore de muncă intensă, de talent și tehnică, trofeul a fost obținut de chef Rares Moga din Sibiu, alături de echipa Bloj Răzvan si Carmen Siminie. „Un vis devenit realitate! În calitate de concurent am trăit o experiență cu adevărat unică! Concursul Romanian...

Citește articolul complet în sursa agroinfo.ro | agricultură

Știri relevante