Romanian Beef Master - eveniment gastronomic in care se gateste exclusiv carne de vita produsa in Romania.

Romanian Beef Master - eveniment gastronomic in care se gateste exclusiv carne de vita produsa in Romania.
22/07/2021

Pe 4 august 2021 Sibiul te invita la Romanian Beef Master by Radu Zarnescu, competitie care va stabili titlul de cea mai buna echipa de bucatari romani specializati in prepararea carnii de vita! Evenimentul reuneste bucatari cu experienta in gatirea carnii de vita, iar juratii vor evalua prestatia culinara unica: gatirea carnii de vita produsa in Romania.

Intr-o atmosfera de sarbatoare iubitorii de carne de vita, gurmanzii si iubitorii de experiente culinare sunt invitati la degustari in cadrul unor show-uri incendiare in care bucatarii chefi vor arata diferite tehnici de gatire a carnii de vita romanesti.Retete inedite din bucataria moderna, piese diferite din carcasa de vita vor fi gatite, folosindu-se grill-uri moderne (GreenEgg, asado), afumatoare, cuptoare si plite, dar si tehnici sous vide, in tandoor, gulas etc Asistam la un eveniment...

Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info

Știri relevante