Producătorii de flori, la un pas de dezastru. Ministrul Educației clarifică: Se pot oferi flori și mărțișoare la școală!

Producătorii de flori, la un pas de dezastru. Ministrul Educației clarifică: Se pot oferi flori și mărțișoare la școală!
24/02/2021

Declarațiile iresponsabile făcute de unii oficiali ai statului pot pune la pământ, într-o singură zi, afacerea de-o viață a unui producător agricol. Cazul de astăzi este cel al producătorilor de flori care sunt la un pas ca munca lor de câteva luni să fie aruncată la gunoi din cauză că un secretar de stat s-a apucat să interpreteze, cât l-a dus pe el capul, un ordin ministerial.

Declarațiile iresponsabile făcute de unii oficiali ai statului pot pune la pământ, într-o singură zi, afacerea de-o viață a unui producător agricol. Cazul de astăzi este cel al producătorilor de flori care sunt la un pas ca munca lor de câteva luni să fie aruncată la gunoi din cauză că un secretar de stat s-a apucat să interpreteze, cât l-a dus pe el capul, un ordin ministerial. Sorin Ion este numele secretarului de stat de la Educație de la PNL care s-a trezit, astăzi,  pornit să devină fa...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante