Nemulțurile fermierului Florin Platon din Vaslui: ”Nimeni nu susține ferma de familie! Banii alocați sunt foarte puțini!”

Nemulțurile fermierului Florin Platon din Vaslui: ”Nimeni nu susține ferma de familie! Banii alocați sunt foarte puțini!”
31/12/2020

La intrarea în noul an, fermierii trag linie și la cei mai mulți, calculele, dar și perspectivile dau cu minus. Mulți se arată nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă agricultura din România și cu fiecare ocazie atrag atenția că autoritățile responsabile pentru îmbunătățirea situației nu au făcut în ultima perioadă demersuri vizibile în acest sens, din contră au complicat situația.

Printre cei care au o opinie fermă, comunicată la intrarea în noul an către redacția Agrointeligența – AGROINTEL.RO se regăsește fermierul vasluian Florin Platon, care lucrează, împreună cu soția sa, 180 de hectare cultivate cu cereale. Acesta a alcătuit o ”listă” a nemulțumirilor și lucrurilor care ar trebui schimbate în agricultura românească, atât pe plan local cât și la nivel european. Banii alocați pentru susținerea fermelor de familie sunt foarte puțini Unul dintre subiectele care îl...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante