Legume cultivate responsabil prin Creștem România BIO

Legume cultivate responsabil prin Creștem România BIO
20/04/2021

“Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio zi din viaţa ta”, este motto-ul care i-a ghidat pe Alice Spiridon şi pe soţul ei, un tânăr cuplu de fermieri care au şi-au propus să revoluţioneze legumicultura.

Ferma lor se află în anul doi de conversie la bio, în programul Creștem România BIO, un program inițiat de Carrefour pentru susținerea agricultorilor români care vor să treacă la agricultura BIO și din dorința de a asigura consumatorilor acces la alimente sănătoase, obținute responsabil. Vor cultiva rădăcinoase bio, mai exact morcovi, după ce, anul trecut, au plantat pe aceeași suprafață ceapă. Ferma lor se întinde pe 1 ha de solarii și 5 ha în câmp deschis pe care produc prin agricultură con...

Citește articolul complet în sursa agroinfo.ro | agricultură

Știri relevante