Florian Lazăr, Director Tehnic Naturevo: ”În centrul preocupărilor Naturevo se află permanent calitatea, omul și mediul”

Florian Lazăr, Director Tehnic Naturevo: ”În centrul preocupărilor Naturevo se află permanent calitatea, omul și mediul”
10/09/2021

Fiecare fermă are particularitatea ei și întotdeauna în fermă trebuie să mergi cu soluții personalizate, a subliniat Florian Lazăr, Director Tehnic al companiei Naturevo, care a prezentat în cadrul Congresului Fermierilor 2021, eveniment organizat de Asociația Forța Fermierilor, conceptele care stau la baza produselor și serviciilor oferite fermierilor de către compania Naturevo fondată de cunoscutul specialist Ioan (John) Enoiu.

Florian Lazăr, Director Tehnic Naturevo, a subliniat de la începutul prezentării sale de marți, 7 septembrie, de la București, că reprezintă o companie cu 22 de ani de experiență în agricultura românească” Naturevo este o companie care furnizează inputuri pentru producțiile agricole. Suntem o companie dedicată fermierilor și suntem alături de dumneavoastră. Avem în cadrul companiei o serie întreagă de specialiști de înaltă calificare agronomică care pot asigura partea aceea de consultanță ș...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante