Cursuri de formare profesionala pentru infiintarea unui Punct Gastronomic Local (PGL)

Cursuri de formare profesionala pentru infiintarea unui Punct Gastronomic Local (PGL)
26/06/2021

Pentru a veni in sprijinul gospodariilor din zona rurala, Agentia Nationala a Zonei Montane organizeaza, in perioada urmatoare, cursuri de formare profesionala pentru persoanele care doresc sa infiinteze un Punct Gastronomic Local (PGL). Cursurile se adreseaza solicitantilor de pe intreg teritoriul national, nu doar persoanelor situate in zona montana.

Punctele gastronomice locale = unitati reprezentate de bucatariile particulare din incinta locuintelor din mediul rural, unde se prepara si servesc produse culinare, dupa retete specifice zonei, direct catre consumatorul final, pentru un numar maxim de 12 persoane; produsele culinare trebuie preparate din materii prime provenite cu preponderenta din productia primara de la nivelul exploatatiei proprii, precum si de la producatorii locali sau din unitati autorizate/inregistrate sanitar-veterin...

Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info

Știri relevante