BREAKING NEWS: Nimic pentru fermieri în PNRR! Zero euro investiți în agricultură! Adio irigații, adio depozite regionale!

BREAKING NEWS: Nimic pentru fermieri în PNRR! Zero euro investiți în agricultură! Adio irigații, adio depozite regionale!
27/05/2021

Ultimele informații pe care le-am aflat în această dimineață despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) arată că sectorul agroalimentar este eliminat complet din lista investițiilor care urmează a fi finanțate. Documentul oficial urmează a fi publicat pe 2 iunie dar, până acum, direcțiile strategice din PNRR exclud agricultura. Nimic despre irigații, nimic despre depozitele regionale.

Ultimele informații pe care le-am aflat în această dimineață despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) arată că sectorul agroalimentar este eliminat complet din lista investițiilor care urmează a fi finanțate. Documentul oficial urmează a fi publicat pe 2 iunie dar, până acum, direcțiile strategice din PNRR exclud agricultura. Nimic despre irigații, nimic despre depozitele regionale. Cu privire la apă, există într-adevăr un program: Managementul apei – 1,9 miliarde de euro dar...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante