Asociația Forța Fermierilor a trimis adresă oficială către Comisia Europeană: ”Sprijiniți ferma de familie din România!”

Asociația Forța Fermierilor a trimis adresă oficială către Comisia Europeană: ”Sprijiniți ferma de familie din România!”
10/04/2021

Adresă oficială la Bruxelles! Asociația Forța Fermierilor a transmis Comisarului European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Janusz Wojciechowski, și conducerii Direcției pentru Agricultură – DG AGRI, o adresă în care a făcut apel la Bruxelles să susțină aplicarea la nivel național a tuturor reglementărilor europene care au în vedere protejarea și susținerea fermelor de familie.

Adresă oficială la Bruxelles! Asociația Forța Fermierilor a transmis Comisarului European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Janusz Wojciechowski, și conducerii Direcției pentru Agricultură – DG AGRI, o adresă în care a făcut apel la Bruxelles să susțină aplicarea la nivel național a tuturor reglementărilor europene care au în vedere protejarea și susținerea fermelor de familie. Adresa AFF a fost transmisă sub formă de informare în data de 5 aprilie, elaborarea ei fiind coordonată de v...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante