Adrian Chesnoiu, Comisia de agricultură CDEP: Suma care ne rămâne la dispoziție pentru aplicarea PNS va fi una destul de mică!

Adrian Chesnoiu, Comisia de agricultură CDEP: Suma care ne rămâne la dispoziție pentru aplicarea PNS va fi una destul de mică!
11/07/2021

Ministerul Agriculturii trebuie să accelereze dialogul cu fermierii întrucât până la data de 31 decembrie, Planul Național Strategic trebuie finalizat într-o primă formă, a anunțat Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei de agricultură din Camera Deputaților. Fost director general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Chesnoiu a arătat că este important ca procesul de consultare să țină cu adevărat cont de propunerile fermierilor, nu să fie unul de formal.

Ministerul Agriculturii trebuie să accelereze dialogul cu fermierii întrucât până la data de 31 decembrie, Planul Național Strategic trebuie finalizat într-o primă formă, a anunțat Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei de agricultură din Camera Deputaților. Fost director general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Chesnoiu a arătat că este important ca procesul de consultare să țină cu adevărat cont de propunerile fermierilor, nu să fie unul de formal. ”Îmi doresc foarte mul...

Citește articolul complet în sursa agrointel.ro | agricultură

Știri relevante