Recomandari privind activitatea unitatiilor din domeniul alimentatiei publice

Recomandari privind activitatea unitatiilor din domeniul alimentatiei publice
26/08/2021

Alimentatia publica reprezinta o ramura a comertului care are ca scop productia si distributia de mancare si bauturi, respectiv pregatirea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie-patiserie, distributia lor si a altor produse alimentare precum si crearea unei ambiante favorabile pentru consumul produselor in cadrul unitatiilor de profil. In activitatea de alimentatie publica se incadreaza restaurantele, pensiunile, cantinele si alte unitati de alimentatie publica (cofetarii, patiser...

Pe piata activitatii de alimentatie publica, mai ales in perioada pandemiei cauzate de COVID 19, s-au dezvoltat si servicile de catering, datorate solicitarilor la desfasurarea unor evenimente, sau cateringul de pranz folosit de unitatiile de invatamant, cu astfel de program, de persoane fizice pentru consum la domiciliu, de angajati pentru a servi hrana calda la serviciu, pentru spitale, de catre companiile aeriene, sau pentru altti solicitanti.De servicile din domeniul alimentatiei publice...

Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info

Știri relevante