Profesori din 14 licee din tara au participat la programul de pregatire in gastronomie sustenabila coordonat de chef Florin Kiss

26/07/2023
In luna iulie, 16 profesori din 14 licee, din cele opt regiuni de dezvoltare (Topoloveni - Arges, Bacau, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Buzau, Targu-Jiu, Iasi, Branesti - Ilfov, Baia Mare, Lugoj, Timisoara, Focsani), au participat la programul de pregatire practica si teoretica in domeniul gastronomiei sustenabile, derulat ca parte a proiectului Educatie pentru Gastronomie Sustenabila, sub coordonarea lui chef Florin Kiss.
„Carrefour Romania abordeaza intr-un mod holistic initiativele de sustenabilitate, angrenate in jurul alimentatiei sanatoase, localizarii si impactului asupra mediului. In ceea ce priveste alimentatia sanatoasa, programul global Act For Food introduce notiunea de tranzitie alimentara, care incurajeaza consumul responsabil. Cu sprijinul organizatiilor partenere, desfasuram in mod constant actiuni de educatie si promovare a unui stil de viata sanatos. Alaturi de WorldSkills Romania, prin proiec...
Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info