Preparate traditionale din bucataria transilvana, prezentate de peste 20 de studenti ai Facultatii de Agricultura, de la USAMV Cluj-Napoca

Preparate traditionale din bucataria transilvana, prezentate de peste 20 de studenti ai Facultatii de Agricultura, de la USAMV Cluj-Napoca
27/05/2021

”Calatorie in bucataria traditionala romaneasca”, un eveniment de traditie la USAMV Cluj-Napoca, va fi organizat vineri, 28 mai, cu participarea a 22 de studenti din anul IV Ingineria si Protectia Mediului (Facultatea de Agricultura). Evenimentul va fi gazduit, la fel ca in anii anteriori perioadei de pauza pandemica, de Centrul de Cercetari pentru Biodiversitate, din campusul USAMV Cluj-Napoca, si va reuni preparate traditionale din numeroase zone ale Transilvaniei, pregatite cu drag de stud...

”Va fi o calatorie initiatica in trecutul gastronomic al satelor de bastina ale studentilor nostri pentru descoperirea gustului de altadata al bucatariei parintilor, bunicilor si stramosilor lor, pentru salvarea de la uitare a unui patrimoniu culinar taranesc exceptional. Va garantam o calatorie autentica care o sa va desfete papilele senzoriale intr-un recital unic de degustare din Cluj in Mures, din Alba in Maramures, din Harghita in Salaj! O sa retraiti crampeie de bucurie din copilaria du...

Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info

Știri relevante