Ministrul Oros: Subvențiile trebuie să ajungă doar la cei care chiar cultivă pământul și la cei care chiar cresc animale!

Ministrul Oros: Subvențiile trebuie să ajungă doar la cei care chiar cultivă pământul și la cei care chiar cresc animale!
03/06/2021

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a adus în discuție astăzi, la conferința de presă susținută la sediul MADR, cazul de fraudare masivă a subvenților pentru zootehnie, publicat marți de Agroinfo. Șeful MADR a subliniat că subvențiile din agricultură vor ajunge doar la cei care cultivă cu adevărat pământul și la cei care cresc cu adevărat animale. Nu la crescătorii și cultivatorii de subvenții.

"Am tot vorbit anul trecut și am încercat să atrag atenția și uneori, probabil, am fost cam aspru, pentru că am povestit despre vânătorii de subvenții sau despre samsari. Ați văzut și zilele trecute că DNA-ul tocmai a trimis în judecată niște vânători de subvenții care au deturnat peste un milion de euro depunând, sigur, date false pentru animale car nu existau. DETALII AICI DESPRE FRAUDA MASIVĂ DE LA APIA! Sper ca lucrurile încet-încet să se îndrepte și banii aceia câți sunt să ajungă doar...

Citește articolul complet în sursa agroinfo.ro | agricultură

Știri relevante