Capsunele Mariei dupa “metoda” mamei au devenit bio prin programul Crestem Romania BIO

Capsunele Mariei dupa “metoda” mamei au devenit bio prin programul Crestem Romania BIO
21/04/2021

Cine nu iubeste capsunele?! Dar cand, de la o generatie la alta, aceasta iubire se transforma in pasiune, ia nastere o afacere de succes. Maria Codrea are o ferma unde cultiva capsune. Tot ce stie a invatat de la mama ei, apoi s-a specializat cu ajutorul unor cursuri.

„Mama este o persoana foarte atenta la ceea ce consuma si, de multe ori, ne spunea ca ea cultiva capsune in primul rand pentru familia ei si apoi pentru clienti. Ce mananca fetele ei vor manca si clientii. Mereu era foarte atenta la tot ce administra in cultura si am mostenit acest lucru de la ea”, povesteste Maria.    Prin urmare, trecerea la agricultura ecologica a fost una destul de usoara, fireasca, in contextul in care respectul pentru pamant a facut-o pe Maria Codrea sa urmeze mereu reg...

Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info

Știri relevante