Bucataria romaneasca la primul Masterclass Amintiri Gustoase – despre identitatea gastronomica autohtona

Bucataria romaneasca la primul Masterclass Amintiri Gustoase – despre identitatea gastronomica autohtona
27/02/2023

Primul Masterclass Amintiri Gustoase va fi anul acesta despre identitatea gastronomica romaneasca din farfurii (viata de zi cu zi), dar si in ecrane, asa cum este tradusa ea in social media. Pe 11 martie, la ARCUB in Bucuresti, specialisti din domeniul gastronomic, chefi, content creators pasionati si foodies vor aprofunda, in trei sesiuni distincte, cum se vede bucataria romaneasca reflectata zilnic in bucatarie, in media traditionala si social media, dar si cum este ea perceputa la nivel so...

Chefi vor vorbi despre descoperirile facute de ei in bucatarie, cum le-au tradus pentru diferite publicuri si cum si-au construit „semnatura” cu ajutorul unor retete clasice/mostenite sau reinterpretari ale lor. La finalul zilei, doua generatii cu abordari diferite, reprezentate de scriitorul si jurnalistul Radu Paraschivescu si de Bogdan Mihai Simion - cobzar, scriitor, lautar si culegator de muzica traditionala, vor aduce o alta perspectiva asupra modului in care privim mancarea. Masterclas...

Citește articolul complet în sursa gazetadeagricultura.info